Selecteer een pagina

Gratis MOEDERENERGIE Meditatie

Jij draagt de volgende generatie

De baarmoeder heeft de perfecte omstandigheden voor een ongeboren baby. Het is er een constante 37 graden Celsius. Het vruchtwater is een bescherming tegen schokken van buitenaf. Het dempt geluiden en licht van de buitenwereld. Het geruis van de organen van je moeder stelt je gerust. Je bent veilig.

Dan ben je klaar om geboren te worden, benieuwd naar die wereld die je in de verte opmerkt. Eerst wordt de druk op je lijfje opgevoerd, geen idee waar je naartoe gaat, maar je weet dat je er naartoe moet. En dan ben je daar, geland in de grote open wereld.

De manier waarop je werd verwelkomd in deze wereld is levensbepalend. Hoe was jouw welkom op deze wereld? Hoe wil jij jouw kindje verwelkomen? Dit is de plek waar jij krijgt wat je nodig hebt zodat je jouw kinderen kunt geven wat je zelf hebt gemist.

Tijdens de zwangerschap en in de voorbereiding op de bevalling zijn we vooral bezig met helen wat we, bewust en onbewust, zelf hebben gemist in onze eigen geboorte of bij eerdere geboorte(s).

De tijd in de baarmoeder heeft invloed op de rest van het leven. De wetenschap toont aan dat twee maanden voor conceptie de omgeving al invloed heeft op de ontwikkeling van een mens. Door systemisch werk ervaar je hoe de generaties voor jou, invloed hebben op je huidige leven.

Jij kan de wereld veranderen. Jij draagt de volgende generatie en jij verdient de steun die nodig is om die generatie te dragen. En hoewel je misschien denkt dat je die steun van buitenaf nodig hebt kom je er bij mij achter hoe je die steun in jezelf kunt vinden.

Want wat zijn we sterk! Zo sterk dat ons is aangeleerd om onze superkrachten te verbergen.

Ik ben er voor de vrouwen die het anders willen gaan doen, vol zelfvertrouwen. Je bent niet gek. Ik help je bewust te worden van de invloeden op jou vanuit je omgeving.

Ik ben er voor de ouders die het anders willen doen dan hun eigen ouders en daarvoor heel diep in zichzelf willen duiken om hun eigen patronen te doorbreken. Zodat ze volledig aanwezig kunnen zijn voor hun kinderen.

En ik ga je niet vertellen hoe je het moet doen, maar ik geef je inzicht in dat wat jij diep van binnen al weet.

Word onderdeel van een geboorte revolutie

Word onderdeel van de revolutie

Zwangerschap

Je grootste uitdaging op het moment is hoe je jouw energie verdeelt nu je zwanger bent. Krijg persoonlijke begeleiding of in een groep voor meer energie zonder dat je jouw leven op pauze hoeft te zetten en zonder schuldgevoel. Is je energie verdelen tijdens je zwangerschap ook jouw grootste uitdaging?

Geboorte

Persoonlijke voorbereiding om in volle overgave te bevallen zonder dat jij jezelf hoeft te verliezen. Wil jij de oerkracht van jouw bevalling volledig ervaren zonder jezelf te verliezen? Voel je dat er nog iets te helen is bij jou of je geboortepartner voordat je gaat bevallen?

MOEDERSCHAP

Heb je hulp nodig om ritme te krijgen in je compleet vernieuwde leven. Krijg inzicht in wat jij nodig hebt in het moederschap zodat je meer energie, kracht en vertrouwen gaat ervaren. Zo kun jij weer de leiding gaan nemen over je leven in plaats van geleefd worden.

Reminder

“Moeders gaan de wereld veranderen.”

From the founder.

Artwork by

Reminder

“Moeders gaan de wereld veranderen”

From the founder.

Founders Purpose

Ik help moeders de volgende generatie dragen.

Ik ben Daniëlla. Moeder van Sjuul (2018) en Vos (2020), Hypnobirthing trainer, yogadocent en founder van The Renaissance. Ik help succesvolle vrouwen om van hun zwangerschap, bevalling en het moederschap hun superkracht te maken.

Ik geef je graag advies over het aanbod dat het beste bij je past. Plan een gratis telefonische intake in om erachter te komen welke begeleiding het beste bij je past.

The Renaissance

Voor moeders die hun kinderen willen geven wat ze zelf gemist hebben en ouders die het anders willen doen dan hun ouders.

Socials

Contact

Revolutie@the-renaissance.nl

Merellaan 1
3135KN Vlaardingen

KVK: 64303683
BTW NL002205992B08