Selecteer een pagina

WELCOME TO MOTHERHOOD

Als iemand je 5 jaar geleden had verteld dat je er nu zo bij zou zitten had je het niet geloofd. Je ambitieuze zelf zag het toen je een jaar geleden zwanger werd helemaal voor zich. Jij ging het allemaal doen: Moeder zijn. Je carrière zou geen last hebben van jouw moederschap, je ging nog steeds groots en meeslepende dingen doen. Ook je sociale leven hoefde niet on hold; je kindje zou gewoon mee uit eten gaan.

Nu sta je aan de andere kant. Je herkent jezelf niet meer terug. Je gemoedstoestand wisselt tussen een overweldigend geluk als je naar je kindje kijkt en een leeggezogen staat van zijn: lichamelijk (.)(.) én mentaal.

Wat instagram je ook wil laten geloven, op deze tijd kun je je gewoon niet voorbereiden. De lijst van dingen waarvan je zou willen dat iemand ze je had verteld is eindeloos.

Hoe graag je misschien een checklist, boekenlijst of handleiding zou willen ontvangen hoe je het moet doen is het enige wat je kunt doen: meebewegen. Als een opblaasbootje in de storm.

Ik ben jouw lifevest dat zorgt dat je blijft drijven in de vloedgolven van het moederschap. Zodat jij kunt gaan vertrouwen op jouw innerlijk weten en kunt gaan luisteren naar jezelf en je kindje.

Deze cursus is nu in ontwikkeling. Wil jij als eerste deelnemen aan de pilot versie laat dan je gegevens achter.

MOEDERCYCLUS

Deze cursus is nu in ontwikkeling. Wil jij als eerste deelnemen aan de pilot versie laat dan je gegevens achter.

Founders purpose

Moeders helpen de volgende generatie te dragen

Ik ben Daniëlla. Moeder van Sjuul (2018) en Vos (2020), Hypnobirthing trainer, yogadocent en ondernemer en ik help succesvolle vrouwen om van hun zwangerschap en bevalling hun superkracht te maken.

Toen ik het contract tekende voor de huur van een yogastudio kwam ik erachter dat ik zwanger was van mijn eerste zoon Sjuul. Mijn eerste reactie was dat ik moest kiezen, want ik kon toch niet tegelijk zwanger zijn en een bedrijf opzetten?

Ik herinnerde me sollicitatiegesprekken met 30-jarige vrouwen toen ik nog op een kantoor werkte, waar na afloop werd gezegd dat zij nog geen kinderen had dus het vast niet lang meer ging duren. Of een gesprek met een vriendin die ook ondernemer is en mij geïrriteerd meedeelde dat ik een bedrijf wilde en ook kinderen wilde in de toekomst en dat het nooit samen zou gaan.

In gesprekken met mijn partner en familie werd ik aangemoedigd het wel te doen en ik kan je vertellen dat het prima gaat, als je jouw energielevels maar goed bewaakt!
Ik ben ervan overtuigd dat zwangerschap en het moederschap je geheime super power is waar nooit iemand je over verteld heeft. Ik ga je niet leren hoe je het allemaal moet doen, ik ga je alleen helpen herinneren waar jij voor geboren bent. Dat waar jij bewust of onbewust van dacht dat het je zwakte is, blijkt namelijk eigenlijk je kracht te zijn.

Ik geef je graag advies over het aanbod dat het beste bij je past. Plan een gratis telefonische intake in om erachter te komen welke begeleiding het beste bij je past.

The Renaissance

Voor moeders die hun kinderen willen geven wat ze zelf gemist hebben en ouders die het anders willen doen dan hun ouders.

Socials

Contact

daniella@the-renaissance.nl

Praktijk: House of Birth
Nieuwe Binnenweg 191b
Rotterdam

KVK: 64303683
BTW NL002205992B08