zwangerschap tips

Lees hieronder alle zwangerschap tips om van je zwangerschap je kracht te maken.

Hier vind je: Zwangerschapsmeditaties om contact te maken met je ongeboren baby, luister naar Moedige Moeders, de podcast met bevallingsverhalen om je voor te bereiden op je bevalling en lees meer om je krachtig te voelen in het moederschap. 

Jouw zwangerschap is je SUPER POWER!

Tip 1

Tip 1

Zorg ervoor dat je een gezond en gebalanceerd dieet volgt, voldoende rust neemt, en regelmatig lichte lichaamsbeweging doet. Het is ook essentieel om jezelf goed te informeren over wat je kunt verwachten tijdens de zwangerschap en de bevalling, zodat je je goed...

Het beeld dat we hebben van zwanger zijn en bevallen is door verschillende factoren beïnvloed.

Het eerste dat je beeld beïnvloed is de manier waarop jij geboren bent. Het kan zijn dat je moeder je vertelde over hoe je ter wereld kwam, maar het kan ook zijn dat jij je die ervaring nog kan herinneren, bewust of onbewust. 

De tweede manier waarop je beeld is beïnvloed is door de verhalen uit je omgeving. De verhalen van vrienden en familieleden die recentelijk zijn bevallen. De verhalen die je hebt gehoord, vrijwillig of onvrijwillige sla je op in je geheugen.

Een derde manier waarop het beeld is beïnvloed is door (sociale)media. films wordt altijd het meest spannende beeld weergegeven om ervoor te zorgen dat je blijft kijken en ook op sociale media zie je zorgvuldig gekozen korte fragmenten.

Daarnaast heeft een eerdere ervaring natuurlijk ook invloed op het beeld dat je hebt.

Deze invloeden kunnen positief zijn of kunnen je alert maken, maar geen van deze invloeden zeggen iets over hoe het voor jou gaat zijn.

Het zegt wel hoe jij gaat reageren als je in een spannende situatie terecht komt.

Laat deze zwangerschapstips, mooie bevallingsverhalen en zwangerschapsmeditaties je helpen het beeld dat je hebt positief te beïnvloeden zodat je krachtig kunt blijven in je zwangerschap, tijdens je bevalling en in je moederschap, ook als het de meest uitdagende periode is in je leven. 

The Renaissance

Maak van je zwangerschap je kracht en bereid je voor op je bevalling.

Socials

Contact

daniella@the-renaissance.nl

Praktijk: House of Birth
Nieuwe Binnenweg 191b
Rotterdam

KVK: 64303683
BTW NL002205992B08